Mijn favorieten

Online berekenen

Op deze pagina kunt u zelf een berekening maken van de door u gewenste verzekering. Let op: op deze pagina staan niet alle verzekeraars waar wij zaken mee doen.

Wilt u een persoonlijk advies op het gebied van verzekeringen, neem dan contact op met één van onze adviseurs. U kunt dit doen door gebruik te maken van het contactformulier of één van onze adviseurs rechtstreeks te mailen. Naar ons kantoor bellen kan natuurlijk ook: 071-4016545.


Voertuigen


Klik op een van de volgende icons voor het berekenen van het verzekeringsproduct:      
         
                                       


Reizen en recreatie

Klik op een van de volgende icons voor het berekenen van het verzekeringsproduct:

       

Ziektekosten / zorgverzekering

Per 1 januari van ieder jaar, kunt u overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. U hoort jaarlijks in november een aanbieding te krijgen van uw huidige zorgverzekeraar. U heeft dan tot en met 31 december de tijd om desgewenst uw verzekering op te zeggen en daarna tot en met 31 januari voor het aanvragen van een nieuwe polis. Wilt u verschillende verzekeraars vergelijken, maak dan gebruik van onze vergelijkingsmodule, waarmee u ook direct een nieuwe polis kunt afsluiten.


Klik op een van de volgende icons voor het berekenen van het verzekeringsproduct:

    

Wij doen veel zaken met CZ Actief in Gezondheid, één van de grotere zorgverzekeraars in Nederland. Komt u in aanmerking voor een collectiviteitskorting, vraag dan uw werkgever naar het collectiviteitsnummer. Ook als ZZP'er kunt u in aanmerking komen voor een collectieve verzekering van CZ. Dat scheelt al snel honderden euro's per jaar!

Wilt u weten welke dekkingen CZ u kan bieden, bekijk dan hier de CZ Pakketvergelijker Individueel
Komt u in aanmerking voor een collectieve verzekering, bekijk dan hier de CZ pakketvergelijker Collectief
Wilt u online een offerte maken of een polis aanvragen, klik dan hier: Online offerte en/of polis aanvragen 


Wilt u een zorgverzekering afsluiten of uw huidige verzekering nog eens tegen het licht houden? Dan is het goed om het volgende te weten:

 • Een basisverzekering is voor iedereen verplicht. Deze dekt alle reguliere kosten, zoals de huisarts, de apotheek en het ziekenhuis.
 • Militairen in actieve dienst en gemoedsbezwaarden (geloofsovertuiging) zijn een uitzondering op de verzekeringsplicht.
 • De verzekeringsmaatschappijen zijn verplicht om iedereen te accepteren voor de basisverzekering. Dit is vanuit overheidswege opgelegd.
 • Een basisverzekering biedt iedereen dezelfde zorggaranties, maar de uitvoering kan verschillen. Dat heeft te maken met welke verzekeringspolis u kiest. Zo is er de natura basisverzekering en de restitutie basisverzekering.
  • Kenmerken van de natura basisverzekering:
   • Geen vrije artsenkeuze
   • Declaraties gaan altijd rechtstreeks naar de verzekeraar
   • De hoogte van de vergoeding kan beperkt zijn bij niet-gecontracteerde zorgverleners
   • Lagere premie
  • Kenmerken van de restitutie basisverzekering:
   • Vrije artsenkeuze
   • Declaraties gaan meestal rechtstreeks naar de verzekeraar, maar soms moet u de rekening eerst zelf voorschieten
   • Volledige vergoeding van de gedekte kosten
   • Hogere premie
 • Een aanvullende ziektekostenverzekering dekt bepaalde ziektekosten die niet onder de basisverzekering vallen. Een aanvullende verzekering is niet verplicht en de verzekeraar hoeft niet iedereen te accepteren.
 • Een tandartsverzekering is een extra verzekering voor medische kosten die voortkomen uit de mondverzorging. Deze verzekering is niet verplicht en de verzekeraar heeft ook hier geen acceptatieplicht.

Verzekeringspakket

Uiteraard is het ook mogelijk om uw verzekeringen in een pakket onder te brengen (e.g. aansprakelijkheid-, doorlopende reis-, inboedel-, ongevallen-, opstal- en rechtsbijstandverzekering).
Door uw particuliere schadeverzekeringen in één verzekeringspakket onder te brengen, bespaart u tot wel 10% op uw premie.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wij maken dan graag een offerte voor u.
Bel met 071-4016545 of mail naar mailbox@ancora.nl.

Overige producten


Voor deze producten wordt in overleg met u een prijsopgave gemaakt. Extra informatie is beschikbaar wanneer u op de desbetreffende links klikt:

Pensioen en financiële planning
Uitvaartverzekering