Mijn favorieten

Zo werken wij

De medewerkers van Ancora zijn uw belangenbehartigers. Een team van deskundigen die elk vanuit hun eigen vakgebied en ervaring zorg dragen voor het maximale resultaat voor u; of het nu gaat om een woonhuis, bedrijfspand, levensverzekering. Doordat de vier disciplines van Ancora elkaar kunnen aanvullen en versterken, is de kwaliteit van de afzonderlijke adviezen optimaal.

Wij leggen de lat graag hoog. In de dienstverlening en in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Ancora heeft oog voor het individu en de menselijke maat. Uw belangen staan altijd centraal. Door de prettige grootte van ons kantoor kennen we onze klant en onze klanten kennen ons. Sinds jaar en dag gelooft Ancora in duurzaam klantencontact en mond-tot-mond-reclame. Bij Ancora bent u 'de maat'.

Op grond van de wettelijke verplichtingen heeft ons kantoor dienstverleningsdocumenten samengesteld. In deze documenten staat alle relevante informatie over ons kantoor, inclusief de manier van belonen, onze werkwijze en wat wij van u verwachten.

Dienstverleningsdocumenten
Dienstverleningsdocument vermogen opbouwen
Dienstverleningsdocument pensioenvraag
Dienstverleningsdocument risico afdekken
Dienstverleningsdocument hypotheekvraag

Dienstenwijzer Ancora Adviesgroep
Download hier de Dienstenwijzer van Ancora Adviesgroep

Verzekeringskaarten
Download hier de verzekeringskaart van uw verzekeraar

Beloningsbeleid assurantie medewerkers
Download hier het Beloningsbeleid van Ancora Adviesgroep

Ancora Adviesgroep/Digitale Ordner

Ancora Adviesgroep/Digitale Ordner is een beveiligde internetomgeving waarin u zelf al uw verzekeringszaken kunt raadplegen en regelen. Uw Digitale Ordner is beschermd met een inlognaam en wachtwoord. De ordner is dus alleen toegankelijk voor uzelf. Zo kunt u overal ter wereld nakijken of bepaalde schade gedekt wordt door uw verzekering.

Samengevat biedt uw persoonlijke Digitale Ordner het volgende: 
- Het raadplegen van uw lopende verzekeringen
- Het beheer van al uw online verzekeringszaken
- Inzicht in alle soorten verzekeringen
- Aanvragen van voorlopige dekkingen, afsluiten van polissen

Mocht u tijdens het gebruik van uw persoonlijke Digitale Ordner nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar mailbox@ancora.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Heeft u al een inlogcode ontvangen voor uw digitale ordner, klik dan hier.

 Heeft u een basis abonnement via ons kantoor afgesloten en wilt u een inlogcode ontvangen, vraag dan door middel van het contactformulier een inlogcode aan.