Mijn favorieten

Onze medewerkers

Ancora Adviesgroep

René de Jager
René de Jager
NVM Makelaar/Vennoot Ancora Adviesgroep
Graag functioneer ik voor onze klanten als aanspreekpunt en wil iemand zijn op wie ze kunnen vertrouwen. Voor mij is het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze klanten de juiste beslissing nemen als het gaat om het aan- of verkopen van een huis, het sluiten van een hypotheek, het verzekeren van waardevolle zaken of het nemen van andere (financiële) beslissingen. Ik sta onze klanten daarin graag bij, zodat een grote gebeurtenis in hun leven ook een mooie gebeurtenis wordt.
Hans Guijt
Hans Guijt
Hypotheek- en pensioenadviseur / Vennoot Ancora Adviesgroep
Onze cliënten kunnen rekenen op een enthousiast team van specialisten. Zij nemen de zorgen over grote (financiële) beslissingen bij onze klanten uit handen. En dan is het een groot voordeel dat we bij Ancora Adviesgroep alles onder één dak hebben: makelaardij, hypotheken, verzekeringen en de RegioBank.
Nick de Jager MSc.
Nick de Jager MSc.
Vennoot
De persoonlijke band tussen klant en kantoor is voor mij erg belangrijk. Door verder mee te denken en bij te staan op verschillende fronten, kunnen wij onze klanten optimaal bedienen.
mr. Ricardo Guijt MSc.
mr. Ricardo Guijt MSc.
Jurist/Fiscalist / Vennoot
Na de studies Economie, Fiscale economie en Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, is Ricardo sinds 2017 werkzaam bij Ancora. Met zijn brede kennis is hij uw aanspreekpunt voor al uw financiële vragen, van hypotheken en verzekeringen tot financiële- en estate planning
Natasja Schonenberg
Natasja Schonenberg
Binnendienstmedewerkster makelaardij
Je koopt of verkoopt niet dagelijks een huis. De vragen die mensen hebben, wil ik daarom zo goed mogelijk beantwoorden.
André Elfferich
André Elfferich
NVM makelaar
Graag begeleid ik u op professionele wijze bij een van de grootste beslissingen van uw leven: de aan- of verkoop van een huis.
Neem eens een kijkje bij ons actuele woningaanbod. Misschien staat het huis van uw dromen er wel tussen!
André Prins
André Prins
Specialist zakelijke verzekeringen en pensioenen, binnendienst
Graag wil ik onze klanten goed informeren over de risico's die zij lopen en hoe zij eventuele financiële gevolgen kunnen afdekken. Dat doe ik samen met onze buitendienstmedewerkers.
Mario Blom
Mario Blom
Binnendienst verzekeringsadviseur
Samen met onze buitendienstmedewerkers inventariseren wij de risico’s en streven wij ernaar om onze klanten van een zo goed mogelijk verzekeringsadvies te voorzien.
Jeannet Keijzer
Jeannet Keijzer
Schadebehandelaar
Mocht u onverhoopt met schade te maken hebben, dan doe ik mijn uiterste best voor u om het zo snel mogelijk te regelen. Bij ons zijn de lijnen kort. Dat scheelt tijd!
Liesbeth Kuijt-van Beelen
Liesbeth Kuijt-van Beelen
Administratief medewerkster Verzekeringen
Bij Ancora vind u alles onder één dak. Verzekeringen, hypotheken, makelaardij en de Regiobank. Dat is fijn voor onze klanten. Het persoonlijke contact daarbij is zeer prettig.
Henry Noort
Henry Noort
Adviseur Particulieren
Op het gebied van verzekeringen mag de klant van mij verwachten dat ik de beste oplossing voor hem / haar vind. Persoonlijk contact is daarbij belangrijk.
Frank de Rooij
Frank de Rooij
Specialist zakelijk verzekeren
Bij onze zakelijke relaties is geen jaar hetzelfde, daarom vind ik het belangrijk om jaarlijks het verzekeringspakket door te nemen. De verzekeringen kunnen hierdoor tijdig op de actuele situatie worden aangepast. Een risico-inventarisatie is hierbij van belang.
Claus Fles
Claus Fles
Erkend hypotheekadviseur
Het is leuk om mensen een goed advies te geven, waardoor zij met veel plezier en zonder financiële zorgen kunnen wonen.
Ruth Heemskerk
Ruth Heemskerk
Administratief medewerkster Hypotheken
Als administratief medewerkster hypotheken heb ik dagelijks contact met onze relatie’s en geldverstrekkers. De diversiteit van mijn werkzaamheden maakt dat elke dag weer een uitdaging is.
Hetty Verhaar-Tijssen
Hetty Verhaar-Tijssen
Adviseur RegioBank
Wat is er nu leuker dan om samen met de klant een keuze te maken voor de RegioBank-producten die het beste bij hem / haar passen? Voor mij is het belangrijk om een band met onze klanten op te bouwen, zodat je elkaar gemakkelijk weet te vinden.
Andrea van Duijvenvoorde
Andrea van Duijvenvoorde
Receptioniste/Adviseur RegioBank
Sinds 2017 werk ik bij Ancora Adviesgroep als Receptioniste/Adviseur Regiobank. Als Receptioniste breng ik u graag in contact met de collega die u het beste verder kan helpen met verzekeringen, hypotheken of met de verkoop of aankoop van uw woning. Als adviseur van de Regiobank help ik u graag met de vragen over uw financiële zaken.
Crista Guijt-Varkevisser
Crista Guijt-Varkevisser
Receptioniste
Als u Ancora belt of bezoekt, is de kans groot dat u mij als eerste hoort of ziet. Graag breng ik u in contact met de collega die u het beste verder kan helpen. Of u op zoek bent naar een woning, een hypotheek, een verzekering, of dat u uw bankzaken wilt regelen; u bent bij ons aan het juiste adres!