Mijn favorieten

Hypotheken

Onafhankelijk advies van een erkend hypotheekadviseur

De erkend hypotheekadviseurs van Ancora Adviesgroep bemiddelen bij het afsluiten van uw hypotheek. Ons doel is om te bereiken dat u geen financiële zorgen hebt bij de realisatie van uw woonwensen.


Wij maken samen met u een keuze uit de vele hypotheekvormen en -mogelijkheden. Objectief en onafhankelijk. Daarbij kijken wij natuurlijk naar uw woonwensen, maar ook naar uw financiële mogelijkheden.

Omdat de keuze voor een bepaalde financiering van uw huis vaak méér inhoudt dan het kiezen van hypotheek alleen, moet een erkend hypotheekadviseur aantoonbaar kennis hebben van:

- Belastingen
- Verzekeringen
- Toekomstvoorzieningen
- Het Nederlands familierecht
- Financieringen

Wij zetten onze kennis graag in voor u! Bent u op zoek naar een objectief, onafhankelijk hypotheekadvies? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Bovendien verzorgen wij na het afsluiten van uw hypotheek uw voorlopige teruggave en belastingaangifte. Neem contact op met een van onze adviseurs of bel met 071-4016545 of mail naar mailbox@ancora.nl.

Nieuwbouwwoning kopen?
Heeft u een nieuwbouwwoning op het oog? Of heeft u zich recent ingeschreven voor een nieuwbouwproject? Kom dan langs bij Ancora Adviesgroep.  Ons team met specialisten helpt u door het gehele aankoop- en verkoopproces, waaronder:
  • Advies in het aankoopproces
  • Berekening financiële mogelijkheden en aanvragen van uw hypotheek
  • Verkoop van uw eigen woning
  • Verzorging van de benodigde verzekeringen
  • Belastingaangifte  met aanvraag teruggave aftrekbare kosten door onze fiscalist
  • Advies (levens)testament
  • Gratis gebruik van onze verhuisbus
Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak inplannen, bel ons op 071-4016545 of stuur een email naar mailbox@ancora.nl