Mijn favorieten

Pensioenadvies

Ancora Pensioenadvies ondersteunt werkgevers op het gebied van collectief pensioen voor medewerkers. Naast pensioenadvies, verzorgd Ancora Pensioenadvies ook de bijkomende zaken zoals de communicatie naar de medewerkers en het beheer van de pensioenregeling. De pensioenadviseurs van Ancora Pensioenadvies zijn WFT-gecertificeerd.

Ook ondersteunen onze pensioenadviseurs directeur-grootaandeelhouders (DGA's). 

Pensioenadvies voor werkgevers

Ancora Pensioenadvies ondersteunt u bij het wijzigen en beheren van uw pensioenregeling. Dit mag u van ons verwachten:

- Een objectief en onafhankelijk advies. Er zijn géén provisieafspraken met pensioenuitvoerders.
- Een optimale vertaling van uw wensen naar het best passende pensioenproduct, toegespitst op uw bedrijf en situatie.
- Wij voeren voor u de gesprekken met pensioenuitvoerder.
- Wij sluiten voor u het contract af, inclusief de bijbehorende verzekeringen.
- Afhankelijk van uw situatie en wensen schakelen wij met accountants, fiscalisten en P&O-adviseurs om ervoor te zorgen dat de nieuwe pensioenregeling op alle fronten binnen uw organisatie past.

Pensioenadvies voor DGA's

Bent u directeur-grootaandeelhouders? Ook dan kunt u voor advies over uw pensioen en inkomensplanning bij onze pensioenadviseurs terecht. Een goede pensioenregeling zorgt voor zekerheid; nu en later. Ancora denkt hierin geheel onafhankelijk met u mee. U kunt ons op elk gewenst moment in uw carrière inschakelen om uw pensioenregeling te beoordelen. Ook bij overige pensioenvraagstukken ondersteunen onze pensioenadviseurs u. Op deze manier zorgt u ervoor dat de pensioenregeling bij uw organisatie blijft passen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van pensioenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of bel 071-4016545, of mail naar mailbox@ancora.nl.

Particulier / werknemers

Bent u particulier en werknemer? Dan is uw pensioen waarschijnlijk via uw werkgever geregeld. Natuurlijk kunnen wij uw pensioen wel beoordelen en indien nodig een advies geven over een eventuele aanbieding. Ook hier geldt, dat wij een objectief en onafhankelijk advies geven.